Wij zijn een flexibel bedrijf met jonge,


goed opgeleide medewerkers voor


ons uitgebreide machinepark.


Fleuren Metaal Techniek

Al meer dan 35 jaar ervaring

Over Fleuren Metaal TechniekAls klein jongetje was Frans Fleuren ( eigenaar van Fleuren Metaal Techniek ) al geïnteresseerd in alles wat met techniek en snelheid te maken had. “Het is zoals een race, alleen de beste kan winnen”.  Deze uitspraak past goed bij de visie van Fleuren Metaal Techniek, omdat dit bedrijf staat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Alle producten worden met veel kennis vervaardigd en zullen dan ook altijd van top kwaliteit zijn.

Na de LTS afgerond te hebben is Frans leerling metaalbewerker geworden en heeft hierna bij dat bedrijf nog jaren lang dienst gedaan. Al die tijd is hij druk bezig geweest met het volgen van diverse cursussen en opleidingen in de avonduren,  om uit eindelijk zijn droom waar te kunnen maken; een eigen bedrijf.


In juli 1998 startte Frans dan ook voor zichzelf, in eerste instantie als ZZP-er, maar Fleuren Metaal Techniek groeide binnen een jaar door naar een volwaardig metaal bedrijf. FMT-Wijchen doet inmiddels al ruim 15 jaar zaken als partner in verschillende werkzaamheden, waaronder lassen, constructiewerkzaamheden, machinebouw, maar ook mechanisch onderhoud en reparatie.


Door al deze verschillende werkzaamheden te combineren in één bedrijf is dan ook vrijwel alles mogelijk bij Fleuren Metaal Techniek.


Zie ook ons artikel uit Maas & Waal 4all XL:


http://issuu.com/bm4a/docs/mwxl_juli_2014